AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet ağrısı çekmek

Kahve falında adet ağrısı çekmek

Kahve falında adet ağrısı çekmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, helal kazanç elde edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, mekân değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında adet ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında adet ağrısı çekmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Kahve falında bel ağrısı çekmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp ağrısı çekmek hayırlı bir terfi alınacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında karın ağrısı çekmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olup ağrı çekmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, problemlere çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol ağrısı çekmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ağrı çekmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir