AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağrı şehrine gitmek

Kahve falında ağrı şehrine gitmek

Kahve falında ağrı şehrine gitmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yanlış yollardan döneceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağrı şehrine gitmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya tecrübeli kişilerden akıl alabilirsiniz.

Kahve falında ağrı şehrine gitmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağrı şehrini görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında van şehrine gitmek birçok iş teklifi alınacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında yabancı şehre gitmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında başka şehre gideceğini görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir