AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş ağrısı çekmek

Kahve falında baş ağrısı çekmek

Kahve falında baş ağrısı çekmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Kendi adlarına kendi koşullarını zorlayan veya kendileri açısından zayıf anlaşma koşulları oluşturan kişiler sizin için yararlı sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında baş ağrısı çekmek yaşamının yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olup ağrı çekmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bel ağrısı çekmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp ağrısı çekmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir