AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın ağrıması görmek

Kahve falında karın ağrıması görmek

Kahve falında karın ağrıması görmek zengin için yoksulluğa, isteklerin yerine geleceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında karın ağrıması gördüyseniz:

  • Aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacak veya yaratıcılığınızı arttıracak şeylerle ilgilenmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında karın ağrıması görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında karın ağrısı çekmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında karın ağrısı görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mide ağrısı görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına alamet eder.

Kahve falında ağrısız doğurmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında kalp ağrısı görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, maddi kaynakların zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında diş ağrısını hissetmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağrı kesici almak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir