AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işaret eder.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine kelebek konduğunu görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek istenen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kuşun koluna konduğunu görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir