AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirgenin üstüne konduğunu görmek

Kahve falında çekirgenin üstüne konduğunu görmek

Kahve falında çekirgenin üstüne konduğunu görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çekirgenin üstüne konduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında çekirgenin üstüne konduğunu görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, onları koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek işlerin sürekli artacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir