AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını yaralar içinde görmek

Kahve falında arkadaşını yaralar içinde görmek

Kahve falında arkadaşını yaralar içinde görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını yaralar içinde gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını yaralar içinde görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözün içinde yara görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yaralar içinde görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına inanılır.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir