AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün içinde yara görmek

Kahve falında gözün içinde yara görmek

Kahve falında gözün içinde yara görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, zorlukları atlatacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında gözün içinde yara gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Kahve falında gözün içinde yara görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaralanmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, küs arkadaşların barışacağına işaret eder.

Kahve falında göz kapağında yara görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gözün üstünde yara görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerde yara görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında göz şeklinde yara görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulur.

Kahve falında kendini yaralar içinde görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir