AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yaralar içinde görmek

Kahve falında kendini yaralar içinde görmek

Kahve falında kendini yaralar içinde görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, bazı konularda konuşulacağına, borcunun da hafifleyeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulur.

Kahve falında kendini yaralar içinde gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Kahve falında avuç içinde yara görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözün içinde yara görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yara içinde görmek malına gelecek zarara, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalettir.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalettir.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç içinde yara görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bacakları yara içinde görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir