AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın içinde yara görmek

Kahve falında kafanın içinde yara görmek

Kahve falında kafanın içinde yara görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafanın içinde yara gördüyseniz:

  • Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek fakirlikten kurtulacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında kafada yara görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kafasında yara görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, büyük bir gelir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında kafamda yara görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasında yaralar görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasından yaralanmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir