AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga sürüsü görmek

Kahve falında karga sürüsü görmek

Kahve falında karga sürüsü görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karga sürüsü gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek zorluğa düşeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında karga sürüsü görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında sürü halinde karga görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü karga görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga sesi görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında karga emzirmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, iş yeri sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kargaya taş atmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga uçurmak hastalıklarının biteceğine, yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir