AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü karga görmek

Kahve falında bir sürü karga görmek

Kahve falında bir sürü karga görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü karga gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Kahve falında karga sürüsü görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü karga görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında sürü halinde karga görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kargayı evden kovmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında karga yakalamak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta karga görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında karga boğmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir