AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga uçurmak

Kahve falında karga uçurmak

Kahve falında karga uçurmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında karga uçurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sunumlar yapmadan veya fikirlerinizi açıklamadan önce iyi hazırlanmanız gerekiyor.

Kahve falında karga uçurmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan karga görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında karganın uçtuğunu görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, insanlar arasında yüceleceğine rivayet eder.

Kahve falında karganın uçmasını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga saldırdığını görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında leş yiyen karga görmek fırsatların heba edileceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında karga kafası görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir