AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga emzirmek

Kahve falında karga emzirmek

Kahve falında karga emzirmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ekmeğin kesileceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hile ile mal elde etmeye rivayet eder.

Kahve falında karga emzirmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında karga emzirmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş karga görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında karga yaralamak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında leş kargası görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, özgüveninin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kargayla uçmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına rivayet eder.

Kahve falında karga tüyü görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga tarafından kovalanmak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir