AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde karga görmek

Kahve falında sürü halinde karga görmek

Kahve falında sürü halinde karga görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde karga gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında sürü halinde karga görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde yılan görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde köpek görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde siyah köpek görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde fare görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir