AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga pişirmek

Kahve falında karga pişirmek

Kahve falında karga pişirmek ağlayacağına ve dertleneceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında karga pişirmek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemeli, yapılacak yeniliklerin planlarınızı daha da iyi bir platforma taşıyabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında karga pişirmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalet eder.

Kahve falında karganın öldüğünü görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında karga yemek işlerin yolunda gideceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kargayı beslemek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karga saldırısı görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karga kesmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında başında karga görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir