AnaSayfa / Genel / Kahve falında karganın öldüğünü görmek

Kahve falında karganın öldüğünü görmek

Kahve falında karganın öldüğünü görmek rızkın çoğalacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, ömür boyu devam edeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında karganın öldüğünü gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Kahve falında kargayı öldürmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında karga öldürmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah karga öldürmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karganın öldüğünü görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına inanılır.

Kahve falında karga öldüğünü görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga öldürdüğünü görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir