AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga yemek

Kahve falında karga yemek

Kahve falında karga yemek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karga yemek gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Kahve falında karga yemek dara düşeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kargaya yemek vermek duaların boşa gideceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine işarettir.

Kahve falında karga eti yemek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga yavrusu sevmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet eder.

Kahve falında karga ayağı görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında karga uçurmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet eder.

Kahve falında kargaya su vermek çok eğleneceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga kuşu görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir