AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga saldırısı görmek

Kahve falında karga saldırısı görmek

Kahve falında karga saldırısı görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga saldırısı gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Kahve falında kargaların saldırısına uğramak yeni mallara sahip olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işarettir.

Kahve falında karga saldırısı görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga saldırısına uğramak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde karga görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında karganın ısırmasını görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü karga görmek zararın gittikçe daha da artacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Kahve falında kargaya su vermek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında başında karga görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir