AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargayı beslemek

Kahve falında kargayı beslemek

Kahve falında kargayı beslemek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kargayı beslemek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında kargayı beslemek kırgınlıkların geçeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında karga beslemek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayata küsecek duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında çok karga görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında dev karga görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga sevmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına inanılır.

Kahve falında karga sesi görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kör karga görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde karga görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir