AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga kesmek

Kahve falında karga kesmek

Kahve falında karga kesmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karga kesmek gördüyseniz:

  • Aslında karlı sonuçlar doğurmasına rağmen, size sıkıcı gelen, ilham vermeyen veya rutine bağlamış bazı iş, oluşum veya çalışmayı rafa kaldırma ya da köklü değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında karga kesmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında karganın ısırmasını görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük karga görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karga ve karga yavrusu görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga taşlamak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret eder.

Kahve falında eve giren karga görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında karga ve güvercin görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü karga görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir