AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste karga görmek

Kahve falında kafeste karga görmek

Kahve falında kafeste karga görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, işe ve aşa kavuşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, isteklerini yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kafeste karga gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı bilgilere ulaşılabilir.

Kahve falında kafeste karga görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafes içinde bebek görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında kafeste kaplan görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kafes içinde balık görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında kafes içinde köpek görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kafes görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine inanılır.

Kahve falında kafese kapatılmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, eline büyük paralar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafesde güvercin görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir