AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin başını ezmek

Kahve falında farenin başını ezmek

Kahve falında farenin başını ezmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında farenin başını ezmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında farenin başını ezmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan başı ezmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, karalar bağlayacağına işarettir.

Kahve falında yılanın başını ezmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yılan başını ezmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında kedinin başını ezmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yılan başı ezmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir