AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde karga görmek

Kahve falında gökyüzünde karga görmek

Kahve falında gökyüzünde karga görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yolculuğa, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde karga gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında gökyüzünde karga görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında karga sesi görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında karga kovalamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kargayı evden kovmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında karga eti yemek mal veya dünyalığına gelecek zarara, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah karga görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında karga yaralamak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında karga yemek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir