AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşle vedalaşmak

Kahve falında kardeşle vedalaşmak

Kahve falında kardeşle vedalaşmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, seyahatlere katılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kardeşle vedalaşmak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiklerinle vedalaşmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle vedalaşmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında veda hutbesi görmek kısa sürede başarısının artacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle vedalaşmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, güçten ve takatten düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir