AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sermayesinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak makbul olan mallara kavuşacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine veda etmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir