AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, ruhlarına mevlit okutacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye veda etmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye veda etmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle vedalaşmak kişinin geri planda kalacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ailesiyle vedalaşmak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir