AnaSayfa / Genel / Kahve falında veda hutbesi görmek

Kahve falında veda hutbesi görmek

Kahve falında veda hutbesi görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Kahve falında veda hutbesi gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Kahve falında veda hutbesi görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında cuma hutbesi okumak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında cuma hutbesi görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına inanılır.

Kahve falında cuma hutbesi vermek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında cami hutbesi görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hutbe okunduğunu görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, statü atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hutbe okumak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hutbe okuduğunu görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir