AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, açların doyacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak insanlarla iç içe olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birisiyle vedalaşmak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir