AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiklerinle vedalaşmak

Kahve falında sevdiklerinle vedalaşmak

Kahve falında sevdiklerinle vedalaşmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kısmetinin açık olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiklerinle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle vedalaşmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine veda etmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiklerinle vedalaşmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babayla vedalaşmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sarılıp vedalaşmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında anne babayla vedalaşmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında komşuyla vedalaşmak konuşmaz olacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir