AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle vedalaşmak

Kahve falında eşiyle vedalaşmak

Kahve falında eşiyle vedalaşmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Varsa eşiniz veya sevdiğiniz ile aranızı daha yeni düzeltmişken olumsuz gelişmelere izin vermemelisiniz.

Kahve falında eşle vedalaşmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle vedalaşmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, deneyim kazanacağına alamet eder.

Kahve falında babayla vedalaşmak icat yapacağına, yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak çok mutlu günler geçireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aileden vedalasmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyle vedalaşmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle vedalaşmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında askerle vedalaşmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir