AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin yaralandığını görmek

Kahve falında kardeşinin yaralandığını görmek

Kahve falında kardeşinin yaralandığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kardeşinin yüzünde yara görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin yaralandığını görmek kısmetli kapıların açılacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sırttan yaralanmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda yaralar görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin yaralandığını görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir