AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin yaralandığını görmek

Kahve falında sevdiğin birinin yaralandığını görmek

Kahve falında sevdiğin birinin yaralandığını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, verimliliğinin de artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenin tamamlanması gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kişinin yaralandığını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde yara görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği birinin yaralandığını görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yaralandığını görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, oğlu evli ise boşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin birinin yaralandığını görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yaralanmasını görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yaralandığını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kendini yaralar içinde görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir