AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutanları görmek

Kahve falında balık tutanları görmek

Kahve falında balık tutanları görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, günah ve suç işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında balık tutanları gördüyseniz:

  • Bir türlü yerli yerine oturmayan gelişmeler iş hayatınızı veya yapmanız gereken işleri ilgilendiren konularda düşünce veya duygularınızın değişmesine neden olabilir.

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık tutan birini görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak vefa göstereceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık tuttuğunu görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin balık tuttuğunu görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir