AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çatalla yaralamak

Kahve falında birini çatalla yaralamak

Kahve falında birini çatalla yaralamak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işarettir.

Kahve falında birini çatalla yaralamak gördüyseniz:

  • Aradığınız ürünleri karlı şekilde alabilirsiniz.

Kahve falında birini çatalla yaralamak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla birini yaralamak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini yaralamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işarettir.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında silahla adam yaralamak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında taşla yaralamak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında birilerini yaralamak her geçen gün başarıların artacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü yaralamak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir