AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla adam yaralamak

Kahve falında silahla adam yaralamak

Kahve falında silahla adam yaralamak kişinin hedeflediği işi alacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında silahla adam yaralamak gördüyseniz:

  • Evde mutluluğu ya da konforu bulmanız iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında silahla adam yaralamak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında silahla insan yaralamak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini silahla yaralamak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında silahla birini yaralamak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına inanılır.

Kahve falında silahla kendini yaralamak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini silahla yaralamak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına alamet eder.

Kahve falında silahla yaralamak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, maddi açıdan ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam yaralamak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir