AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini silahla yaralamak

Kahve falında kendini silahla yaralamak

Kahve falında kendini silahla yaralamak iyileşeceğine, ferahlayacağına, işlerin toparlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini silahla yaralamak gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Kahve falında silahla birini yaralamak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kendini yaralamak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında silahla yaralamak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla insan yaralamak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kısmetinin hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini silahla yaralamak falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla adam yaralamak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında birini silahla yaralamak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek yaralamak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir