AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini sarhoş görmek

Kahve falında kardeşini sarhoş görmek

Kahve falında kardeşini sarhoş görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında kardeşini sarhoş gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğlimlisiniz.

Kahve falında kardeşi sarhoş görmek güç kaybedeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini sarhoş görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abisini sarhoş görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş olmak istemek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının sarhoş olduğunu görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini sarhoş görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında başkasını sarhoş görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir