AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sarhoş görmek

Kahve falında birini sarhoş görmek

Kahve falında birini sarhoş görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini sarhoş gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında herkesi sarhoş görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi sarhoş görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin sarhoş görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sarhoş bir erkek görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir