AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini kefenli görmek

Kahve falında kardeşini kefenli görmek

Kahve falında kardeşini kefenli görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, ticarete atılacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kefenli gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kardeşini kefenli görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalettir.

Kahve falında kardeşini kefenle görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalettir.

Kahve falında kefen biçmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek zarara uğrayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz kefen görmek bedeninin de iyileşeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kefenli kadınlar görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir