AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini kefenle görmek

Kahve falında kardeşini kefenle görmek

Kahve falında kardeşini kefenle görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşini kefenle gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Kahve falında kardeşini kefenli görmek hasta olacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kefenle görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kefenli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kefene bebek görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini kefende görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında yırtık kefen görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir