AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamı aşağı atmak

Kahve falında adamı aşağı atmak

Kahve falında adamı aşağı atmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında adamı aşağı atmak gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissetmek veya güçlendirmek için yeni yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında adamı aşağı atmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birini aşağı atmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi aşağı atmak şen kahkahalar atacağına, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında kendini aşağıya atmak maddi sorunlarının çözüleceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında kendini aşağı atmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birini aşağıya atmak düşünmeden hareket edeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir