AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini boğmak

Kahve falında kardeşini boğmak

Kahve falında kardeşini boğmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında kardeşini boğmak gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Kahve falında kardeşini boğmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını boğmak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Kahve falında kızını boğmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz boğmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini elleriyle boğmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini elle boğmak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adam boğmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini suda boğmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir