AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını boğmak

Kahve falında kızını boğmak

Kahve falında kızını boğmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, haksızlık edeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kızını boğmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızını boğmak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi boğmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, rızkında ve malından olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini boğmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boğmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına yorulur.

Kahve falında koyun boğmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında babayı boğmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın boğduğunu görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek boğmak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir