AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam boğmak

Kahve falında adam boğmak

Kahve falında adam boğmak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, başarılı bir kişi olacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında adam boğmak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında suda adam boğmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işarettir.

Kahve falında adam boğmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında cini boğmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet eder.

Kahve falında tilki boğmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı boğmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini boğmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birini elleriyle boğmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında şeytan boğmak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir