AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini elle boğmak

Kahve falında birini elle boğmak

Kahve falında birini elle boğmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ümitlerinin son bulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işarettir.

Kahve falında birini elle boğmak gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Kahve falında birini elleriyle boğmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birini elle boğmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında cini boğmak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Kahve falında kendini suda boğmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını boğmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan boğduğunu görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalet eder.

Kahve falında karga boğmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kendini boğmak rahata ve huzura kavuşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir