AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz boğmak

Kahve falında horoz boğmak

Kahve falında horoz boğmak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, günahların da affolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz boğmak gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor.Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız.

Kahve falında horoz boğmak doğru yolu bulacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında birini elleriyle boğmak rakiplerin üzüleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işarettir.

Kahve falında hayvan boğmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, umutlarının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini boğmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan boğmak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında cini boğmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği boğmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında köpek boğduğunu görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir