AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını boğmak

Kahve falında arkadaşını boğmak

Kahve falında arkadaşını boğmak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, elinin darlaşacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını boğmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Kahve falında arkadaşını boğmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kurt boğmak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını boğmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında insan boğmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın boğmak böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga boğmak huzur dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında hayvan boğduğunu görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir