AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı tabuta görmek

Kahve falında canlı tabuta görmek

Kahve falında canlı tabuta görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı tabuta gördüyseniz:

  • Hayatınızda hemen hemen her konuda bazı değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz.

Kahve falında canlı tabuta görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabutta canlı insan görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında canlı birini tabutta görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, yanlış yollardan döneceğine işaret eder.

Kahve falında canlı canlı tabuta girmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek olaylı günler geçireceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı tabuta girmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir