AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutlar görmek

Kahve falında tabutlar görmek

Kahve falında tabutlar görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında tabutlar gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Kahve falında tabutun üstünde bayrak görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölmeden tabuta girmek gelirinin azalacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi tabuta koymak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tabutun düştüğünü görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanı tabutta görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında anneni tabutta görmek sıkıntıların azalacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi tabutta görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir